A Generál Építőipari Kft. törekszik arra, hogy az építőipari generál kivitelezés, transzport beton előállítása, valamint fémből és fából egyedi épületszerkezetek készítése területén megszerzett piaci pozícióját megtartsa, illetve növelje. Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll, ezért számunkra a minőség legfontosabb ismertetője megrendelőink, ügyfeleink, üzleti partnereink megelégedettsége. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Minden tevékenységünkben és szolgáltatásunkban kifejezésre juttatjuk a minőséget, illetve a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségünket.

Elvárjuk, hogy minden munkatársunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez. A sikeres működés érdekében arra törekszünk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal elérjük vevőink teljes megelégedését így eleget téve a társadalmi elvárásoknak is.

Ezen minőségi céljaink elérését és a versenyképes, sikeres vállalkozásként való további működést biztosítják erőforrásaink, szervezettségünk de legfőképpen elkötelezett hozzáállásunk.

Biztosítjuk, hogy minőségpolitikánk lényegét minden munkavállalónk megértse és megvalósításának cselekvő részese, legyen. Valamennyi dolgozónk köteles a minőségirányítási rendszer előírásait munkája során betartani.

 
RocketTheme Joomla Templates